Er det mig?

Udsagn jeg har hørt:

  • Man skal ikke være sart, man skal kunne klare at være tæt.
  • Hvad ville han have gjort, hvis det var regnvejr?
  • Det duer ikke, at man ikke kan tåle, at nogen rider udenom én.
  • Jeg ville godt have vidst, at vi skulle ride over så mange sten! (det betyder at det indimellem humpler en del).
  • Først betød det meget for mig, om jeg kunne få bad, nu er det en kop kaffe, der er min første tanke, når jeg kommer til et nyt sted.....haha
  • Den ferie ændrede mig, jeg har taget nye store beslutninger i mit liv
  • Jeg skal aldrig mere på sådan en tur!

Nu tilbyder Helle Honoré riderejser til Island. Privatfoto.

 

Mine tanker:

Det er rideture for erfarende ryttere.......Rideerfaring det er en lidt svær størrelse. Jeg har oplevet nogen med ikke så meget erfaring, der klarede rideturen flot, og andre med langt større erfaring, der virkelig synes det trak tænder ud. Jeg tror, det drejer sig en del om evnen til at slappe af, og om, om man finder fryd i, at det går stærkt. Det bunder simpelthen mere i, hvordan man er skruet sammen psykisk, end om hvor mange timer man har siddet på en hest. Derud over er kendskab til at ride tölt med til, at det bliver en mere behagelig tur (det er ikke alle heste der bare tölter af sted af sig selv, de skal rides i tölt)

Det er en gruppeferie, man er alle en del af at løse fælles opgaver for at få helheden til at glide. Det er til gavn for alle, at du holder hesten for én der sadler op, og til gengæld håber jeg, at der også er en håndsrækning til dig, når du har brug for det. Det er nødvendigt, at man kan se fordelen i, at man holder hinandens heste når der stiges op, selv om man har redet i mange år, fordi vi er en gruppe og det går ud over alle, hvis der sker uheld (jeg har redet mere end 20 ture, det er meget få uheld, jeg har oplevet).

Man skal vide, at ikke alle tænker og handler, som én selv. Vi lever tæt sammen med hver vores små særheder og reaktionsmønstre, spidse albuer, trætte kroppe og hullede numser. Egenskaber der er gode at trække frem i lyset er rummelighed og evne til at fortælle hinanden på en fornuftig måde, hvis der er noget man har det svært med. For der skal også være plads til at være individuel og fandenivoldsk.

Du skal være indstillet på, at det måske ikke er alle dage, du kan få bad.

Er du i tvivl ang. rideerfaring så ring og lad os prøve sammen at pejle os ind på, om det er noget for dig!

 

Helle Honoré    Grønskovvej 5    8660 Skanderborg    22 58 00 10    helle@rideturisland.dk