Om mig

Mig selv Helle Honoré på rideferie 2006 ved Tjófafoss

Jeg hedder Helle Honoré, kommer fra Voerladegård i det midtjydske, hvor jeg har et lille hestehold og nyder at ride i vores skønne natur.

Island er for mig en gammel flamme, der altid gør mig glad og varm om hjertet. Forelsket er jeg i Islands vilde natur, kultur og de islandske hest.

Jeg har nu tradition for hver sommer at samle en flok, der har samme interesse til en dejlig oplevelse. Og du skal være velkommen til at deltage!

 

Oplevelsen gik lige i blodet, da jeg i 1997 for første gang tog turen på hesteryg tværs over Island.

Det var en 15 år gammel drøm om, at jeg en dag ville lære at ride, så jeg kunne krydse Island til hest. Ikke alle rider, samme dag de sadler, siden har jeg været på Island hver sommer.

Jeg må derop til øen med den magiske natur, hvis kontraster er som dag og nat, hvor du er lillebitte i alt det vilde, og tiden hviler i sig selv. Hvor de fantastiske heste med deres liv og væsen er som snydt ud af næsen på det land, der har værnet om og skabt deres særpræg i gennem tusind år.

 

Er i nogle stykker, der ikke har den store rutine, men gerne vil opleve Island til hest, er jeg gerne behjælpelig med at strikke sådan en tur sammen til os eller formidle andre ture i det meste af Island.

 

Jeg har en drøm om at gøre en længere rejse i 2018 ind til Arnafell midt på øen, det kræver nogle forhånds tilkendegivelser fra nogle rutinerede ryttere, interesseret giv mig et praj!

 

Helle Honoré      Grønskovvej 5    8660 Skanderborg      22 58 00 10      helle@rideturisland.dk